Logotipo de Petición Pública España
Vista la Recogida de Firmas Apoya este Recogida de Firmas. Suscríbase y divulgue. Su apoyo es muy importante.

Reabertura del Nou Soto

Para: Veïnat del barri d'Horta

Tenim un projecte per posar de nou en marxa aquest espai que anomenarem EL NOU SOTO D’HORTA, en el que volem que hi hagi gastronomia i barri.
La principal missió es donar vida a aquesta zona del barri amb un local actual i acollidor per al veïnat, cobrir l’oferta gastronómica en una zona on no n’hi ha gaire, i donar visibilitat als projectes, historia i persones del barri per a fer cultura de barri i cohesió social.

La reobertura de l'espai, tractant-se de un local històtic del barri, obert l'any 1960, reuqereix un important esforç d'adecuació i actualització del local. Per fer-ho, pretenem entrar en el programa de l'ajuntament de Barcelona Impulsem, el qual ens requereix proves de l'adhesió social per aquest projecte.

Amb aquesta signatura ens dones recolzament i el reconeixement de la necessitat d'ampliar l'oferta d'oci i gastronomia en aquesta zona del barri d'Horta.
  1. Actualización #1 Encerramento

    Creado el martes, 17 de agosto de 2021

    ha finalizado el plazo¿Cuál es su opinión?
Esta recogida de firmas se encuentra en el sitio web Petición Pública España que proporciona alojamiento online gratuito para recogidas de firmas públicas. Si usted tiene una pregunta para el autor de la petición puede enviar a través de esta página de Contactar Autor
Ya Firmado
3 Personas

Su apoyo es muy importante. Apoye esta causa. Firma la recogida de firmas.