Logotipo de Petición Pública España
Vista la Recogida de Firmas Apoya este Recogida de Firmas. Suscríbase y divulgue. Su apoyo es muy importante.

Eliminar bus Carrer Trinxant

Para: Movilitat i Transports Ajuntament de Barcelona

Demanem la vostra signatura per suprimir el pas dels autobusos V25 i 192 pel carrer Trinxant, mantenint el recorregut que han fet durant el mes d'agost.
Creiem que el carrer Trinxant no és el carrer adequat pels següents motius:

1- Molèsties a causa de la contaminació acústica i ambiental per ser un carrer estret d'un sol carril i a més a més ser de pujada, el que genera encara més soroll.

2- Punts de parada no aptes per gent amb mobilitat reduïda. Concretament la parada de Ripollés-Trinxant

3- El pas de 2 autobusos pel carrer Trinxant és l'origen de múltiples embussos a causa d'avaries dels mateixos autobusos i dificultat de circularió quan hi ha algun vehicle que obstaculitza el seu pas. Això provoca soroll extra quan els conductors fan ús del clàxon.

4- Creiem que el recorregut que ha estat fent durant el mes d'agost és més pràctic i segur per bicicletes i patinets, ja que no compartiran un tram del carrer Trinxant (un d'ells en sentit contrari) i no s'hauran de creuar a la meridiana després de fer la reforma de la mateixa.


¿Cuál es su opinión?
Esta recogida de firmas se encuentra en el sitio web Petición Pública España que proporciona alojamiento online gratuito para recogidas de firmas públicas. Si usted tiene una pregunta para el autor de la petición puede enviar a través de esta página de Contactar Autor
Ya Firmado
2 Personas

Su apoyo es muy importante. Apoye esta causa. Firma la recogida de firmas.