Logotipo de Petición Pública España
Vista la Recogida de Firmas Apoya este Recogida de Firmas. Suscríbase y divulgue. Su apoyo es muy importante.

Recepta de firmes per al profesor Víctor Selma Tarròs

Para: Alumnes, docents i familiars

La recaptació de signatures per la permanència del professor Víctor Selma Tarròs com a docent fix a l'escola Mare de Déu de Montserrat es justifica per diverses raons d'ordre acadèmic i professional.

En primer lloc, el professor Víctor ha demostrat una dilatada trajectòria docent, caracteritzada per la seva excel·lència en la transmissió de coneixements i per la seva capacitat d'inspirar i motivar als seus alumnes. Això s'ha reflectit en la satisfacció dels alumnes i en la seva consolidada reputació com a docent competent i dedicat.

En segon lloc, la permanència del professor en l'escola contribuiria a garantir la continuïtat acadèmica i l'estabilitat del professorat, factors clau per a una formació de qualitat i per a la millora del rendiment escolar dels alumnes del centre.

Finalment, la recaptació de signatures demostra el suport i l'afecte que l’alumnat té pel professor Víctor i reflecteix la importància que li atorga a la seva labor com a docent.

En conclusió, la recaptació de signatures per la permanència del professor com a docent fix a l'escola Mare de Déu de Montserrat es justifica per la seva excel·lència com a docent, la importància de la continuïtat acadèmica i la valoració que la comunitat educativa li atorga a la seva labor.


¿Cuál es su opinión?
Esta recogida de firmas se encuentra en el sitio web Petición Pública España que proporciona alojamiento online gratuito para recogidas de firmas públicas. Si usted tiene una pregunta para el autor de la petición puede enviar a través de esta página de Contactar Autor
Ya Firmado
4 Personas

Su apoyo es muy importante. Apoye esta causa. Firma la recogida de firmas.