Logotipo de Petición Pública España
Vista la Recogida de Firmas Apoya este Recogida de Firmas. Suscríbase y divulgue. Su apoyo es muy importante.

Recogida de Firmas Resposta del veïns i de les veïnes de Vallcarca al concurs del Pla Buits

Para: Veïns, veïnes i entitats de Barcelona

Els sota signants afirmen sentir-se conformes amb la proposta veïnal que garanteix que el terreny del carrer Farigola-19, romangui essent un espai d'us públic, lliure de qualsevol gestió particular, per aquest motiu demanem que aquest espai s'exclogui de concurs del Pla BUITS.
En aquest concurs l’Ajuntament considera el terreny com un espai buit i en desús, demostrant el desconeixement per part de les administracions del la realitat social del nostre barri, ja que des de l’any 2004 aquest espai ha estat autogestionat pels veïns/es, primer com a hort urbà i més endavant com a espai de convivència amb diferents activitats (com assemblees, projeccions, reunions, calçotades, berenadors i d’altres...)El fet de convocar un concurs provoca una competitivitat entre els membres del teixit associatiu i veïnal i implica que la o les entitat(s) guanyadores s’apropiïn d’aquest espai, privatitzant-ne l’ús, amb l’aval de l’administració.
Aquest espai, segons nosaltres, no és un solar qualsevol que es pot cedir a una entitat del barri ni de fora del barri. Actualment es tracta d’un espai obert a tothom, sense discriminació d’accés ni d’ús, un espai on es pot transitar de manera lliure, on s’ha desenvolupat vida del barri, un espai de convivència ple d’història pels veïns i veïnes. Hauria de ser considerat no tant com un tros de terra que es pot cedir a alguna entitat a través d’un conveni o una “llicència d’ocupació temporal”, sinó com un dels principals espais públics del nostre barri, considerat i tractat amb generositat, pensat i construït per i pels veïns i veïnes i volem que continuï essent així!

Per consultar la resposta veïnal al concurs del Pla buits :
https://docs.google.com/file/d/0B5UYTFRaOwnqaDJROTk2UzRZNVk/edit


¿Cuál es su opinión?
Esta recogida de firmas se encuentra en el sitio web Petición Pública España que proporciona alojamiento online gratuito para recogidas de firmas públicas. Si usted tiene una pregunta para el autor de la petición puede enviar a través de esta página de Contactar Autor
Ya Firmado
95 Personas

Su apoyo es muy importante. Apoye esta causa. Firma la recogida de firmas.