Logotipo de Petición Pública España
Vista la Recogida de Firmas Apoya este Recogida de Firmas. Suscríbase y divulgue. Su apoyo es muy importante.

Recogida de Firmas PROU D'ATACS A L'ESCOLA PÚBLICA. PROU D'ATACS A L'ESCOLA EN VALENCIÀ.

Para: Maria José Català Verdet, Honorable Consellera d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana

Maria José Català Verdet, Honorable Consellera d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana:

Davant unes dates tan assenyalades en què estem, quan tot haurien de ser bones notícies, ens han arribat unes paraules que mai ens hauria agradat escoltar ni haver de notificar. Una vegada més, l'Escola Pública i en valencià ha estat atacada. Dimecres 18 de desembre, des de l'Ajuntament d'Ontinyent ens van fer arribar la notícia: Conselleria d'Educació eliminarà una unitat d'infantil per al curs 2014-2015 al CEIP Martínez Valls i al CEIP Bonavista, i una unitat de primària al CEIP Rafael Juan Vidal d'Ontinyent.
Açò què vol dir? Vol dir que el curs vinent només hi haurà una aula d'infantil (3 anys) i una aula de primària a les escoles més amunt esmentades. Es pretén fer açò SENSE CAP PREVISIÓ DE MATRÍCULA. No es pot preveure de cap de les maneres quin número de xiquets i xiquetes es matricularan a les nostres escoles. Basant-se en açò, no entenem per què es pretenen eliminar unitats en aquestes tres escoles en concret.
En què es tradueix açò? En què en un futur ben proper, a mesura que pugen aquests cursos de nivell, cada any perdran una unitat i dos mestres, i l'equip docent es veurà reduït (especialistes, suports i tutors), amb la conseqüent reducció de la qualitat educativa de les nostres escoles. I la conseqüent reducció d'oferta d'escola pública i en valencià.
L'Escola Pública i en valencià rep de nou un revés, i aquesta vegada per l'esquena, perquè només ens donen fins el 2 de gener per a presentar al•legacions, en plenes vacances de nadal, amb les escoles buides.
Des del govern valencià es va dir públicament que no anaven a eliminar cap unitat més. És per això que li demanem que ature aquest despropòsit, aquest atac frontal contra l'educació pública i en valencià.

PROU D'ATACS A L'ESCOLA PÚBLICA. PROU D'ATACS A L'ESCOLA EN VALENCIÀ.


¿Cuál es su opinión?
Recogida de Firmas PROU D'ATACS A L'ESCOLA PÚBLICA. PROU D'ATACS A L'ESCOLA EN VALENCIÀ., para Maria José Català Verdet, Honorable Consellera d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana fue creada por: AMPA CEIP Martínez Valls d'Ontinyent.
Esta recogida de firmas se encuentra en el sitio web Petición Pública España que proporciona alojamiento online gratuito para recogidas de firmas públicas. Si usted tiene una pregunta para el autor de la petición puede enviar a través de esta página de Contactar Autor
Ya Firmado
455 Personas

Su apoyo es muy importante. Apoye esta causa. Firma la recogida de firmas.