Logotipo de Petición Pública España
Ver Recogida de Firmas Razones para firmar. Lo que dicen los otros suscriptores.
La opinión y las razones de los firmantes de la Recogidas de Firmas: Ciutadella necessita un edifici nou per a la Banda i l'Escola de música i dansa! , para Ajuntament de Ciutadella

NombreComentarios
Acc.Reg.es. T.Una societat sense cultura és una societat pobra.
rebecca t.Ja podrien donar més opcions d'espais per actuacions artistiques i ajuda als artistes de Menorca en quant a desenvolupar-se .
margarita o.crec que es necessari ja que está pujant molta gent jove aficionada a sa música i sa banda de Ciutadella es molt important per ells. Que tingueu sort!
Tomeu M.Ciutadella necessita un edifici nou per a la Banda i l'Escola de música i dansa! Firma tu tambe...
miguel m.Necesario.
Juana F.Para eso esta la casa de C´an Saura, donde es facil acceso para los niños y no para los juzgados donte tienen que ir los coches de la policia con presos para que tengan sus juicios.
Elena S.Volem una escola de música i dansa a Ciutadella
Júlia T.Sembla mentida que amb els anys que fa que l'Escola de Música i la Banda Municipal funcionen tan bé, l'Ajuntament no hagi estat capaç de proporcionar un edifici i totes les instal•lacions que necessiten per poder realitzar la seva feina com cal. És totalment indispensable per la formació de generacions de músics que venen i per què tots poguem seguir disfrutant de la música com feim i encara més, tot i que a vegades crec que no es valora així com es mereix. La música és cultura, la cultura fa a un poble molt més ric del que la gent es pensa. Així que, faixin el favor de reflexionar i mans a l'obra!!
Toni C.A firmarrrrr
JOSE Z.La actividad musico/popular no termina en La Banda i l'Escola de música i dansa. Por Ej. Hay mucha actividad de grupos corales necesitadas de espacios.
monica l.Es muy necesario !!!
Àngels C.Ja és hora de fer cas a una petició de fa molts anys enrera!
Borja J.Perquè Ciutadella té una escola de música molt infravalorada per l'Ajuntament i ja fa massa anys que mareja la perdiu. I ja està bé.
Marga P.Firma si estàs cansat de falses promeses.
Margarita M.Hi manquen espais per la cultura
Manuel S.Son muchos años disfrutando de arte en las calles de forma gratuita, gracias al esfuerzo y dedicación de los artistas que se merecen poder ensayar en un sitio adecuado, ellos ya nos han demostrado de lo que son capaces ahora nos toca a nosotros apoyarles
Gabriel M.Ja son masses anys!
cristina m.S'ha de fomentar la cultura i l'art!!!!
Susanna M.Demanam un espai adapte
Juana M.Perque es necesari .

Firmar la recogida de firmas
116 Personas

Su apoyo es muy importante. Apoye esta causa. Firma la recogida de firmas.Lea la recogida de firmas

Listado de todas las firmas