Logotipo de Petición Pública España
Vista la Recogida de Firmas Apoya este Recogida de Firmas. Suscríbase y divulgue. Su apoyo es muy importante.

Ciutadella necessita un edifici nou per a la Banda i l'Escola de música i dansa!

Para: Ajuntament de Ciutadella

L'APiMA de l'Escola municipal de música i dansa i l'Agrupació Musical de Ciutadella exposen que:

Per poder disposar d'un únic espai on fenguin cabuda tots els serveis que ofereix l'Escola, sense la dispersió d'espais que es pateix actualment i que provoca tants problemes organitzatius als usuaris i al propi Centre.

Per poder comptar amb una sala d'audicions i concerts pròpia, espaiosa i amb bona acústica, on les famílies poguem assistir còmodament a les actuacions dels nostres fills.

Per poder treballar en aules més grans, especialment en les classes col•lectives, tant de música i moviment o llenguatge musical com les col•lectives instrumentals, beneficiant d'aquesta manera la qualitat de l'ensenyament que s'ofereix.

Per tenir espais amb bones condicions, tant acústiques com de climatització, que ens permetin gaudir molt més de l'aprenentatge musical.

Per poder tenir un edifici on els pares poguem deixar els fills amb garanties, amb servei constant de porteria, amb un espai d'espera còmode i prou ample per a tota la gent que passa diàriament pel centre.

Per què la Banda de música de Ciutadella pugui tenir una sala d'assaigs prou gran on hi càpiguen tots els músics i es pugui treballar amb dignitat.

Per tenir un edifici preparat acústicament, que ressolgui tots els problemes que- causam actualment a la Biblioteca municipal i als veïns dels carrers de Pius VIè i Maria Auxiliadoria.

Per aconseguir l'edifici que necessita Ciutadella, un poble que aposta i dona suport a la seva intensa vida cultural i musical.

Per açò els sotasignants demanam a l'Ajuntament de Ciutadella la construcció tl'un edifici nou per a la Banda i l'Escola municipal de música i dansa.¿Cuál es su opinión?
Esta recogida de firmas se encuentra en el sitio web Petición Pública España que proporciona alojamiento online gratuito para recogidas de firmas públicas. Si usted tiene una pregunta para el autor de la petición puede enviar a través de esta página de Contactar Autor
Ya Firmado
116 Personas

Su apoyo es muy importante. Apoye esta causa. Firma la recogida de firmas.