Logotipo de Petición Pública España
Ver Recogida de Firmas Razones para firmar. Lo que dicen los otros suscriptores.
La opinión y las razones de los firmantes de la Recogidas de Firmas: Recogida de Firmas En defensa de los medios públicos y por el mantenimiento de Ràdio L'Hospitalet , para Alcaldía Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat

NombreComentarios
JOAN S.manteniment del personal de la Ràdio i dels programes dels col.laboradors.
jose g.no puede ser que seje de informar a los ciudadanos y menos a los que dependen de la radio para la informacion y entretenimiento
mireia m.no estic dacord amb el tancament de la radio ja que hi ha molta gent que l.escolta i molts traballadors que anirien al carrer.
Román B.L'Hospitalet ha de tenir un mitjà de comunicació de proximitat. La ràdio és necessària!
ALBANO V.apoyo a la radio d'hospitalet
JOSE T.Excelente labor informativa de radio L'Hospitalet
jose m.me solirarizo con radio l' hospitalet.
juan s.Ja esta be, prou retalledes, la ciutat de l´Hospitalet es mareix una televisio propia com totes las ciutats importans,per habitans i per historia.
Sergi L.Una ciutat com Hospitalet es mereix una ràdio com la que teniem!
Manuel L.Els mitjans de comunicació públics són una necessitat.
Jonatan S.Hospitalet necesita una radio publica para entretener e informar a la ciudadania
Enrique L.Una ciudad que se dice de izquierdas no puede hacer semejante recorte en medios de comunicación. Parece mas propio de regímenes totalitarios.
Manel F.Porta més de trenta anys en funcionament. Va començar al carrer Molí i tot i els problemes d'espai, va aconseguir que funciones fins ara. Ha estat lligat, des de sempre a les Entitats i comerços de la ciutat. L'ajuntament hauria de trobar un lloc més petit, però ben condicionat, per poder seguir emeten per les ones.
Josep V.Molts ànims als companys de Ràdio l'Hospitalet i dels mitjans de comunicació públics de la segona ciutat, en nombre d'habitants, més gran de Catalunya
Wachuipey R.Vamos!!! Joe...
Jorge M.PSC i ICV-EUiA tanquen la TV i la ràdio mentre recol·loquen com a assessors als amiguets del PSC, o es gasten 300.000 euros en webs que no funcionen!! VERGONYA!
Siscu V.Que los errores de los ricos ambiciosos los paguen los ricos ambiciosos. Basta de querer someter al pueblo negándole el derecho a la información para así poder manipularle mejor. Por una democracia real y efectiva: no al cierre de Radio L'H.
Adrián H.Adelante!
Francesc S.Si eliminan nuestra radio, habrá que volver a inventarla!
Manuel H.Necesario el mantenimiento de Radio L´Hospitalet y medios de comunicación publicos

Firmar la recogida de firmas
847 Personas

Su apoyo es muy importante. Apoye esta causa. Firma la recogida de firmas.Lea la recogida de firmas

Listado de todas las firmas