Logotipo de Petición Pública España
Vista la Recogida de Firmas Apoya este Recogida de Firmas. Suscríbase y divulgue. Su apoyo es muy importante.

Manifest Assemblea d'Estudiants Contra la Troncalitat

Para: Deganats UB, UAB, UIC, UPF/UAB, URV, UdG

ASSEMBLEA CONTRA LA TRONCALITAT:

La troncalitat és un nou sistema d'especialització de metges i metgesses residents que es vol imposar des del Ministerio de Sanidad del Gobierno Español per substituir l'actual sistema MIR. Això implica:

- L'anulació d'un sistema l'eficàcia del qual ha estat reconeguda a nivell social, estatal i internacional.

- La precarització de les condicions laborals dels i les residents, ja que no hi ha unes bases establertes en quant a organització, duració ni salari; per tal de disposar de residents durant més temps que facin de tot i de res.

- La pèrdua de llocs de treball fixes amb el conseqüent empitjorament de la qualitat assistencial pública dins el marc de les actuals polítiques de retallades antisocials. Aquesta proposta s'ha tirat endavant ignorant l'opinió de l'estudiantat de medicina que hem manifestat clarament el nostre rebuig al nou decret mitjançant votacions i mobilitzacions.

Davant d'aquesta situació exigim el posicionament públic i oficial dels deganats de les facultats de medicina en contra del Reial Decret de la troncalitat.

Com a mesura de pressió i protesta, l'assemblea contra la troncalitat hem decidit dur a terme la creació d'una Assemblea d'Estudiants Catalans i Catalanes Contra la Troncalitat, des d'on organitzem mobilitzacions, trobades, xerrades i ocupacions.

LA VOSTRA SALUT, EL NOSTRE FUTUR, LA DIGNITAT DE TOTES.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Firmes destacades de recolçament (Nota: si ets professor agrairíem que especifiquessis a quina universitat, així com la assignatura que imparteixes. De la mateixa manera, si ets metge o metgessa a quin hospital treballes i en quin servei). A continuació podeu veure els suports més importants que hem rebut.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CJC - Joventut Comunista

Sindicat d'Estudiants dels Païssos Catalans (SEPC)

AEP (Associació d'Estudiants Progressistes)

Assemblea d'Estudiants de Medicina UAB

Laura Hidalgo (Professora de Medicina)

Eduard León i Gaseni (Metge)

Rocío de Paz Picornell (Metgessa)

Paula Rodríguez Parajuà (Metgessa)

Núria Puigdueta Xalabarder (Metgessa)

Cristina Torres Andreu (Infermera)

Xavier de Miguel Serra (Metge - cirugià)

Teresa Botella Agullo (Metgessa - nutricionista)

Laura Polonio Zamora (Infermera)

Anna Carbó Bagué (Metgessa)

Arantzazu Belmonte Muñoz (Tècnic en protesis dental)¿Cuál es su opinión?
Manifest Assemblea d'Estudiants Contra la Troncalitat, para Deganats UB, UAB, UIC, UPF/UAB, URV, UdG fue creada por: Assemblea d'Estudiants Contra la Troncalitat.
Esta recogida de firmas se encuentra en el sitio web Petición Pública España que proporciona alojamiento online gratuito para recogidas de firmas públicas. Si usted tiene una pregunta para el autor de la petición puede enviar a través de esta página de Contactar Autor
Ya Firmado
568 Personas

Su apoyo es muy importante. Apoye esta causa. Firma la recogida de firmas.