Logotipo de Petición Pública España
Vista la Recogida de Firmas Apoya este Recogida de Firmas. Suscríbase y divulgue. Su apoyo es muy importante.

CEIP BOSC PABORDIA GIRONA. Volem horari lectiu de mati i tarda.

Para: Departament d'educacio

Com a pares volem recolzar la peticio del clautre de l'escola ofertada al Departament, en la que proposa: la setmana del 5 al 9 de setembre demana treballar de manera intensiva, de 9h a 13h i a partir del dia 12 de setembre realitzar jornada de matí i tarda, com fem la resta del curs.
Es vol demanar aquesta sol·licitud per diversos motius:

- El primer, i més important, per als nostres fills i filles, perquè creiem que és molt millor que estiguin atesos per mestres que per monitors.

- Perquè després dels dos mesos de vacances, creiem que no podem esperar a començar el curs amb normalitat el mes d’octubre. I fent aquestes tardes de setembre es redueixen les hores lectives, de cinc a quatre.

- Perquè l’únic requisit per tal de ser monitor d’aquestes tardes de setembre és ser major d’edat i tenir el certificat de delictes sexuals, res més.

- Perquè no està previst cap tipus de coordinació dels monitors de l’empresa amb els mestres de l’escola ni amb l’equip directiu. Ja que la dotació econòmica que ha fet el Departament no ho contempla.

- Perquè en el cas que un monitor estigui de baixa no es garanteix que es substitueixi fins al cap de 48h. ( la dotació econòmica del Departament tampoc ho té previst).

- Perquè creiem que el Departament està oferint a les famílies un lleure educatiu que no és lleure educatiu, sinó una acollida.


¿Cuál es su opinión?
Esta recogida de firmas se encuentra en el sitio web Petición Pública España que proporciona alojamiento online gratuito para recogidas de firmas públicas. Si usted tiene una pregunta para el autor de la petición puede enviar a través de esta página de Contactar Autor
Ya Firmado
1 Personas

Su apoyo es muy importante. Apoye esta causa. Firma la recogida de firmas.